Termeni si conditii

Acest document stabileste “Termenii si conditiile” in care puteti utiliza site-ul  www.rawgateau.ro/www.rawgateau.com

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor “Termeni si Conditii”. Pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Site-ul www.rawgateau.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare.

Aceste doua site-uri sunt administrate si detinute de Sc RAW GATEAU SRL, care are CUI 34122827, Nr. Inreg. RG J40/1961/2015, sediu social in Aleea Vergului nr.5, Sector 2, Bucuresti.

www.rawgateau.ro  isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile, fara o notificare in prealabil.

www.rawgateau.ro  poate schimba, in orice moment, continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Utilizatorii sunt de acord, in mod expres, ca folosirea/utilizarea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc/raspundere. Comanda nu este considerata ferma pana nu este confirmata telefonic de unul dintre reprezentantii SC RAW GATEAU SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza noastra de date. www.Rawgateau.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.
Informatiile personale oferite acestui site pentru a beneficia de serviciile puse la dispozitie de www.rawgateau.ro, sunt protejate in conditiile Legii 677/2001.
Prin completarea campurilor din formularele online, utilizatorii pot selecta daca sunt de acord ca datele lor personale  sa intre in baza de date  si sa se aboneze la newsletter, adica sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor.
Clientul/utilizatorul se poate dezabona oricand de la newsletterul rawgateau.ro si sa ceara stergerea datelor personale din baza de date a www.rawgateau.ro
www.rawgateau.ro  se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
www.rawgateau.ro  nu raspunde de atacurile ce ar putea avea ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
In cazul in care un utilizator isi publica datele personale printr-un review/comentariu sau prin orice alta postare publica, www.rawgateau.ro nu isi asuma niciun fel de resposabilitate.

Daca utilizatorii www.rawgateau.ro trimit materiale care nu au fost cerute in mod expres, atunci utilizatorii isi asuma faptul ca SC RAW GATEAU SRL  le va putea considera materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor de autor, acestea putand fi utilizate fara niciun fel de obligatie sau compensatie fata de utilizatori.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si, optional, de pretul transportului. Pentru orice alta taxa suplimentara platita abuziv va puteti pe adresa de mail la comenzi@rawgateau.ro

Orice conflict aparut intre SC RAW GATEAU SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din Romania din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor se va face in instanta.

Clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, in cazul in care doreste sa utilizeze acest site pentru a se folosi de o orice serviciu oferit de www.rawgateau.ro, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fii primul care afla noutatile!

Esti la curent cu ultimele noutati si primesti un pdf GRATUIT!

Datele tale rămân confidenţiale. Te poţi dezabona oricând.